Over

Missie

DHM-VOS is een full-service metaalbewerkingsbedrijf dat zich kenmerkt door snelle service en kwaliteit, van ontwerp tot productie.

Medewerker van DHM-VOS gezien door een cirkelvormig koppelstuk

Introductie

Vertrouwd en vernieuwend

DHM-VOS is een jong, dynamisch en veelzijdig metaalbewerkingsbedrijf dat zijn oorsprong kent in de Drechtsteden. Het bedrijf is een samenvoeging van het frisse en vernieuwende DHM Industrial en het oude en vertrouwde Machinefabriek Vos.

Wij zijn een open en laagdrempelig bedrijf waar plek is voor iedereen. Ons huidige team bestaat uit circa 30 vakmensen. Plezier en structuur gaan bij ons hand in hand. Tevreden personeel zorgt ten slotte voor tevreden klanten.

Wat DHM-VOS uniek maakt is het brede machinepark, een eigen lasafdeling en een schat aan kennis en ervaring. We kunnen bijna alles in-house maken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en de kortste doorlooptijden.

Ons bedrijf is gevestigd aan de Merwede in Sliedrecht en beschikt over een eigen aanmeerlocatie. De gunstige ligging maakt ons een interessante partner voor de maritieme en offshore sector.

Wij maken het!

Wij maken Nederland!
Stel je voor dat het er niet zou zijn, metaal…

Logo van de Koninklijke Metaalunie monochroom

Stuks fruit

04860
p/j

Leveringen

01895
p/j

Hijscapaciteit

020
Ton

Karakter

Niet alleen voor het personeel, maar ook voor onze klanten willen wij open en toegankelijk zijn. Wij vinden het belangrijk om een complete oplossing te leveren. Door vanaf het begin mee te denken met onze klanten kunnen we samen tot een perfect product komen. Geen enkele vraag is verkeerd bij ons. Wij staan open voor al uw technische uitdagingen en delen onze kennis graag.

Visie

Naar verwachting zal in de toekomst de nadruk steeds meer liggen op reparatie, revisie en inwinning van advies en steeds minder op nieuwbouw. Bij DHM-VOS spelen we hierop in door te investeren in uitbreiding van ons machinepark en vakmensen zo breed mogelijk op te leiden, waardoor we onze klanten nog beter en sneller van dienst kunnen zijn.