Welding

Gecertificeerd lassen conform NEN 15614-1 van allerlei soorten materialen en met oog voor kwaliteit in de regio Drechtsteden. Ons team van ervaren lassers is snel inzetbaar voor al uw gecertificeerde laswerkzaamheden, zowel op locatie als bij ons in de werkplaats.

Een medewerker van DHM last een constructie

Welding

Lassen is een vak apart en vereist specifieke kennis van materiaalsoorten. Wij hebben ruime ervaring met het lassen van ferro en non-ferro materialen, hooggelegeerd materiaal en exotische materialen.

De kwaliteit van een las is bepalend voor de levensduur van een product. Wij weten als geen ander hoe belangrijk dat is in de maritieme en offshore sector. Daarom werken wij met een eigen lascoördinator en zijn alle lassers gecertificeerd en geoefend voor hun werk. Bovendien worden al onze lassen uitvoerig getest om de kwaliteit te waarborgen.

Afhankelijk van uw toepassing voeren we verschillende druktesten of lasonderzoeken uit zoals magnetisch onderzoek, ultrasoon onderzoek, penetrant onderzoek, radiografisch onderzoek of niet-destructief onderzoek.

Wij werken uitsluitend met lasprocedures volgens NEN 15614-1 en lassers die gecertificeerd zijn volgens NEN-9601-1.

Lasprocedures dikte

T=
0100
MM

Aantal Lasapparaten

>
010

Materiaalsoorten

>
0100

Meer weten? Neem contact op